Zerrouki na heerlijke treffer: ''Ik had hem ook zo in mijn hoofd''

Ramiz Zerrouki was zondag opnieuw van grote waarde voor FC Twente. Met een heerlijk afstandsschot zette hij de Tukkers op een 1-2 voorsprong tegen Go Ahead Eagles, wat later ook de eindstand bleek.

“Ik vroeg de bal van Ugalde en dacht: ‘Deze moet met binnenkant voet.’ Hij zat er gewoon lekker in. Ik had hem ook zo in mijn hoofd. Maar je moet het nog wel doen, dus dat hij er zo in vloog is geweldig. Na het juichen zei de scheidsrechter dat hij nog wel geteld moest worden. Toen kreeg ik even een flashback naar Heerenveen uit”, begint Zerrouki op de website van FC Twente.

FC Twente had het vooral de eerste helft moeilijk in Deventer. "We hebben niet veel uitgespeelde kansen gecreëerd. Daar hebben we moeite mee tegen ploegen die zich ingraven. Maar dat het lukt te winnen van Go Ahead én Sparta, dat ook zo speelt, is positief. Vorig jaar hadden we daar de tweede seizoenshelft veel moeite mee, maar we willen het spel en het creëren van kansen nog verder verbeteren. Ik sta hier met een goed gevoel.”

Lees meer:
0 reacties