"Al weet je nooit of dat zo blijft met de interesse in Zerrouki"

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

Ramiz Zerrouki staat nog altijd in de belangstelling van Feyenoord. Middenvelder Wout Brama weet niet of Zerrouki nog speler van de Tukkers is op 1 september, maar gaat er wel vanuit dat selectie in tact blijft.

"De resultaten in de voorbereiding zeggen nooit zo heel veel, vind ik. Maar ik denk wel dat de ploeg er momenteel goed voor staat", vertelt de routinier op de website van de Telegraaf. "Het beleid is er deze zomer op gericht geweest om het team zoveel mogelijk intact te houden en dat is gelukt, al weet je het nooit of dat zo blijft tot 1 september met de interesse van Feyenoord in Ramiz Zerrouki", gaat de FC Twente-middenvelder verder.

"Doordat de ploeg intact is gebleven zie je dat we veel verder zijn dan andere jaren op dit punt in de voorbereiding. Als je vijf, zes nieuwe spelers moet inpassen en bij ons waren het de afgelopen jaren vaak negen of tien nieuwe spelers, dan vergt dat tijd", vervolgt Brama. "Iedereen moet aan elkaar wennen en er moet weer een nieuwe hiërarchie ontstaan. Dat proces hebben we kunnen overslaan en we hebben met onder anderen Sem Steijn, Mathias Kjölö en Christos Tziolis een paar goede aanvullingen op de selectie gekregen", besluit het clubicoon.

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand