Zerrouki teleurgesteld: "Ik had er gewoon meer van verwacht"

Twee dagen na de uitschakeling in de Afrika Cup met Algerije, zat Ramiz Zerrouki gewoon weer op de bank bij FC Twente. De speler mocht na 75 minuten zijn opwachting maken in het duel met de Tilburgers.

Zerrouki besprak met Jans dat hij kon spelen. "Ik wilde zelf graag en de trainer wilde het ook graag. Dan is het voor iedereen goed dat dit kon. En dan is het gevoel ook weer goed na zo’n overwinning", vertelt de middenvelder in gesprek met FC Twente.

Is de uitschakeling op de Afrika Cup al ingezonken? "Naar omstandigheden gaat het wel prima. Het is teleurstellend verlopen helaas. Voor mezelf, maar ook als team. Het is niet geworden wat we ervan verwacht hadden. Ik denk dat niemand dit had zien aankomen en wij zelf ook niet."

Een droom kwam uit, al beseft hij dat momenteel nog niet. "Op dit moment denk ik niet zo en kan ik nog niet zo denken. Maar ik denk dat je uiteindelijk wel trots kunt zijn op jezelf dat je daar hebt gestaan", vertelt Zerrouki. "Het is allemaal snel gegaan de afgelopen anderhalf jaar."

Ontevredenheid overheerst echter. "Ik had er gewoon meer van verwacht en gehoopt. Ik heb er heel lang naar uitgekeken en je leeft er heel hard naar toe. Dan is het gewoon pijnlijk. Maar van teleurstellingen en mindere moment in het voetbal en leven wordt je ook sterker. Dan moet ik het daar maar in omzetten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties