Zerrouki vertrekt alleen voor hoofdprijs: "Bod moet heel goed zijn"

Michal Sadilek en Ramiz Zerrouki
Michal Sadilek en Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

Net nu Jan Streuer dacht dat hij zijn selectie helemaal op orde had, meldt Feyenoord zich in Enschede om te praten over een overname van Ramiz Zerrouki. Tijdens de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia werd maandag stilgestaan bij de interesse voor één van de steunpilaren van het huidige FC Twente.

FC Twente-watcher Leon ten Voorde bevestigt de concrete belangstelling van Feyenoord. "Ze hebben zich voor het weekend gemeld bij Twente", zo begint Ten Voorde. "Ze zien Zerrouki als ideale opvolger (van Aursnes red.) Voor geld is alles te koop en wordt alles vloeibaar. Maar ik zat net bij Jan Streuer op kantoor en hij is niet onder de indruk. Hij wordt niet warm of koud van de interesse voor zo’n belangrijke speler. Hij zegt dat hij niet geïnteresseerd is in verkoop, maar gaat wel in gesprek."

"Uiteindelijk zal Feyenoord met een bod moeten komen", zo vervolgt de FC Twente-watcher. "Dat bod moet heel goed zijn. Bij Feyenoord komen wat miljoenen binnen, deze jongen gaat voor 15 miljoen weg. Feyenoord heeft wel een beetje zelf de standaard gezet door Timber, een jeugdinternational, voor 8,5 miljoen te kopen van FC Utrecht. Dat is heel veel geld."

"Je kunt wel nagaan, Zerrouki heeft nog een contract voor twee jaar", zo redeneert Ten Voorde. "Timber is jeugdinternational maar Zerrouki heeft zestien keer in de Algerijnse ploeg gespeeld. Dat is een topland in Afrika. Voor vier miljoen hebben ze zijn linkerteen. Je moet echt aan het dubbele denken. Als Feyenoord tien miljoen biedt valt er echt wel te praten. Maar Twente heeft niet de financiële noodzaak om hem te verkopen en Zerrouki is een hele belangrijke speler."

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand