"Zij halen het niveau van FC Twente Vrouwen niet dit seizoen"

Tijmen van Wissing en Jan van Staa vinden het zeer onterecht dat er zoveel aandacht is voor de Ajax Vrouwen. Volgens het duo verdient juist FC Twente Vrouwen meer aandacht van de landelijke media.

Van Wissing merkt dat nu Ajax Vrouwen in de Champions League speelt, er veel aandacht naar uitgaat. "Je wordt elke week doodgegooid met die vrouwen. Ze hebben laatst gewonnen bij Twente, dat moet gezegd worden, maar die halen het niveau van Twente niet dit seizoen", stelt de journalist in de Oosttribune. "Sherida Spitse wordt daar op een voetstuk geplaatst alsof het Johan Cruijff zelf is."

Ook Van Staa wordt er helemaal gek van. "Twente wordt dit jaar normaalgesproken kampioen, maar alles wat Ajax laat zien, wordt uitvergroot", merkt de voormalig oefenmeester. De Tukkers staan in de competitie vier punten voor met nog vier wedstrijden te gaan. "Die pushen dat ook. Ze hebben nu een keer in Enschede gewonnen, maar kijk eens naar hoeveel landstitels ze hebben gehaald. Dan hoef je toch verder niks te verdedigen?"

Lees meer:
0 reacties