Ten Voorde: "Totaal niet handig, stom, belangenverstrengeling"

Leon ten Voorde op de tribune
Leon ten Voorde op de tribune Foto: © NESimages

Leon ten Voorde keek vrijdagavond vol belangstelling naar Vandaag Inside, waar sportmarketeer Chris Woerts ook weer eens aanschoof. Woerts had een nieuwtje over de de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur bij FC Twente.

Leon ten Voorde vertelt in de podcast De Ballen Verstand dat hij luisterde en Woerts nog even opbelde voor uitleg: "Woerts zit goed in die bobo-wereld en op de een of andere heeft hij ook wel een ingang bij FC Twente. Die kwam vertellen dat er bij FC Twente veel gedoe is rondom die aanstelling. Hij vertelde dat er een onderzoek zou komen naar John Bierling, een RvC-lid die er als laatste bij is gekomen. Vervolgens werd hij weggehoond door Wilfred Genee. Dus ik dacht ik bel Chris even op wat hij daarmee bedoelde. Want een onderzoek na een RvC-lid... Wie moet dat in godsnaam gaan doen?"

Woerts nam keurig op en verschafte Ten Voorde duidelijkheid: "Nou, het heeft te maken met dat Bierling een functie heeft bij NOC*NSF en die schakelt een bureau (wervingsbureau Gasseling Search, red.) in om een directeur te zoeken, die ook altijd de zaken doet voor NOC*NSF. Dat is totaal niet handig, stom, belangenverstrengeling en noem maar op", aldus Ten Voorde.

"En dan staat op die site ook nog vol trots dat ze ooit hebben bemiddeld voor Jan Dirk van der Zee", vervolgt de journalist. "En wie was de nummer één kandidaat bij FC Twente? Jan Dirk van der Zee. Dat is allemaal hartstikke slecht en ondertussen is er nog geen nieuwe algemeen directeur", besluit hij

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand