Zwartkruis heeft vertrouwen in FC Twente: "Te goed en stabiel"

Simon Zwartkruis
Simon Zwartkruis Foto: © Pro Shots

FC Twente verloor zondag op bezoek bij AZ, waardoor de strijd om plek drie nog spannend is. Het verschil tussen beide ploegen is twee punten, in het voordeel van de club uit Enschede. Simon Zwartkruis denkt niet dat de Tukkers het nog weg gaan geven.

"Ik denk niet dat AZ alsnog derde gaat worden", zegt de journalist in een nieuwe Rondje Eredivisie van Voetbal International. "Ik zie ze wel de laatste twee wedstrijden winnen, als je ziet hoe ze de laatste weken weer voor de dag komen. Ze hebben zich uit het april-dal gevoetbald", merkt Zwartkruis op.

Hij gaat verder: "Het schema van Twente is te makkelijk om nog wat te verspelen, denk ik. Die uitglijder van zondag, letterlijk en figuurlijk, dat zie ik ze niet nog twee keer overkomen", zo denkt Zwartkruis. "Tegen Volendam en PEC. Daar zijn ze te goed en stabiel voor. Ik zie het niet gebeuren dat AZ nog derde wordt", sluit hij af.

Ook Lentin Goodijk heeft vertrouwen in de ploeg van Joseph Oosting. "Twente is wel heel stabiel gebleken dit jaar. Ik heb Volendam zien spelen, die acht ik niet in staat om Twente even op te rollen. PEC Zwolle had ook een moeilijke middag in De Kuip. Ik kan me niet voorstellen dat Twente nog punten gaat verspelen in die laatste potjes."

Lees meer:
0 reacties